Comença l'aventura...

Viatge en moto, sortint de Barcelona, passant per la Costa Blava francesa, pel nord d'Itàlia, sud d'Eslovenia...i fins a Croàcia!!!

Solitaris, duos i trios a la carretera

Dia de carretera. Dia d’anar cap a la nostra fita més llunyana en aquest viatge. Dubrovnik, més enllà de Bòsnia i Hercegovina.

Amb els fantàstics intercomunicadors dels que ens vam proveir abans de marxar, una fantàstica conversa marital fa més curt el nostre pesat viatge per les irregulars carreteres de Croàcia, Bòsnia i Hercegovina, i Croàcia de nou. Conèixer la parella sempre és important...i aquest ha estat tant bon moment com qualsevol altre, no?

Algú recorda aquella pel·lícula ja clàssica “Dos tontos muy tontos”? L’escena en la que els protagonistes van en moto i els passa qualsevol cosa...doncs bé, quelcom que no ens havia passat fins el moment i que havia de passar tard o d’hora. La pluja.

Després d’una intensa recerca de camping digne, i després de veure càmpings instal·lats a qualsevol lloc...trobem un que és econòmic, que està a 12 quilòmetres de Dubrovnik, petit i tranquil, i que està a tocar del mar. Un petit indret que ens proporcionarà el descans del guerrer.

Plantem la tenda, bany al port i passejada per la vora del mar, sopar a un petit restaurant...i a dormir.