Comença l'aventura...

Viatge en moto, sortint de Barcelona, passant per la Costa Blava francesa, pel nord d'Itàlia, sud d'Eslovenia...i fins a Croàcia!!!

Pag i la lluna

Sembla que avui serà el primer dia de “vacances”. No tenim grans desplaçaments en moto.

Decidim anar a un poble prop de Zadar (50 Km) que es diu Pag. Està a una de les moltes illes que hi ha a Croàcia, tot i que aquesta és una illa molt gran.

El paisatge és realment increïblement estrany. Sembla la lluna. És un espai totalment desèrtic que no ens deixa indiferents. Des de la península, avançant amb la moto, veiem varis esquitxos de terra en mig del mar. Son tot d’illetes, la majoria deshabitades...però un pont ens uneix a una d’elles: Pag.

Allà, el primer que fem és buscar una platja per prendre el primer bany d’aigua i sol. És com una pel·lícula del “Planeta de los Simios”.

Per la tarda, passejada pel centre urbà antic. Maco, molt maco.

Al tornar cap a l’Alberg, parada obligatòria al far de la fi del món. Una construcció molt antiga, i encara més destruïda. És increïble tot el que l’home ha construït durant tants anys, i tot allò que ha destruït.

Per la nit, visita a l’orgue marí de Zadar. Un passeig marítim construït de tal forma que amb el vent i les onades del mar emet una simfonia semblant al cant de les balenes.