Comença l'aventura...

Viatge en moto, sortint de Barcelona, passant per la Costa Blava francesa, pel nord d'Itàlia, sud d'Eslovenia...i fins a Croàcia!!!

On són les fonts en aquest poble?

10ª nit que dormim al terra. Comencem a estar cansats i cada matí ens fan mal els ossos dels malucs de picar amb el terra mentre dormim. Són les 7 del matí i el sol comença a escalfar la nostra tenda d’una forma exagerada.

Ens aixequem, ens vestim i agafem l’esmorzar. Anant cap a la platja descobrim un bar amb terrasseta cara al mar (com gairebé tots), que està tancat, però que té les taules amb cadires posats a la terrassa. Genial. Esmorzem amb vistes a l’Adriàtic de nou. El silenci que hi ha a aquestes hores no té res a veure amb el soroll que hi ha durant la resta del dia a aquesta zona del camping. S’agraeix.


Amb la guia a la mà, “planegem” com anirà el dia avui: anem a Sibenik que està a 15km del camping? O millor anem a Split que vam passar de llarg? Ostres... es que queda a 50Km... Finalment decidim anar a Sibenik.


El casc antic de Sibenik, com a Dubrovnik, és fantàstic i està molt bé conservat. Carrerons estrets i pronunciades pendents, ja que originàriament aquestes ciutats estan construïdes sobre turons. Passegem pel poble sota una calor sufocant que finalment ens porta a la part més alta del poble, buscant una font. La única font que trobem està dins del cementiri del poble. Sembla que hagin arrasat amb totes les fonts perquè els turistes ens veiem obligats a consumir.


Ja de cara al migdia busquem un lloc per prendre alguna cosa fresqueta i de pas, aprofitem per dinar i connectar-nos a Internet i actualitzar el blog. Dues hores més tard decidim canviar de local ja que ens comencen a mirar malament (lògic, per altra banda!). Com a conclusió: haurem d’actualitzar el blog més sovint per no haver de escriure tants dies endarrerits a l’hora. Després de dinar dues hamburguesa amb dues coca coles, decidim continuar visitant els carrerons del casc antic i tornem cap al càmping.


Bany a la piscina i una posta de sol preciosa. Sopem unes nectarines a la platja i aprofitem per anar a fer unes fotos nocturnes. Fiasco total! Al Carles no li surt cap foto perquè la il·luminació del càmping dificulta molt el fer llargues exposicions i la Patri es queda adormida a una roca. Després d’això abandonem el intent i marxem a dormir. Fins demà!